Våra tjänster

Vi är här för att göra din vision levande

Style Icons är både samlingen av ikonisk design men också att vi alla kan leva i den stil vi vill, och vara sin egen stilikon. Vi erbjuder en mängd olika tjänster för att möjliggöra detta. Style Icons Interiör Kollektion är en fascinerande blandning av unika skatter och samlarföremål i vårt showroom. Style Icons skapar inredningskoncept för hotellbranschen, detaljhandeln, företag, privata hem och evenemang. För att avhjälpa det är Style Icons Båstads – utrymme en fotostudio, tillgänglig för fotograferingar, evenemang och presentationer, samlingslanseringar mm. 

Homestyling

Ska du sälja och önskar hjälp med homestyling, kontakta oss för en offert. Vi stylar litet som stort, jobbar med befintligt möblemang eller fullmöblerar (kan säljas färdiginrett till köparen). Statestik visar att objekt som är stylade säljs snabbare och till ett bättre pris.

Interior Projects

Vi kommer ut på ett förutsättningslöst och kostnadsfritt första möte till ert hem eller arbetsplats, därefter är det bara fantasin som sätter gränser. Levererar totallösningar eller kompletterar er befintlig inredning.

Shoot Location

Style Icons Båstads – utrymme en fotostudio, tillgänglig för fotograferingar, evenemang och presentationer, samlingslanseringar mm. Vår trädgård, ansluten till vår konceptbutik, ger en vacker utomhusmiljö för evenemang, möten och hangouts.

Office & Public spaces

Vi skapar inredningskoncept för hotellbranschen, detaljhandeln och företag. Vi är här för att göra er vision levande

Outdoor rooms

Vi hjälper gärna till att skapa en härlig och trivsam utomhusmiljö för er att koppla av och njuta i.

Reno & Build new

Vi hjälper er att skapa ert drömhem. Som inredare tar vi fram förslag på ytskikt, köksplanering, färg- och ljussättning, möblering samt val av inredning.